Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си във вторник следобед

...
Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си във вторник следобед
Коментари Харесай

Намериха мъртъв мъжа, убил жена си в Ботевград

Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който умъртви жена си във вторник следобед в Ботевград. Трупът му е открит в фамилното им жилище. Людмил Аяров е открит през нощта. От Министерство на вътрешните работи допускат, че той се е самоубил с ловно оръжие, което е имал законно.

Аяров е намушкал брачната половинка си Камелия Аярова в региона на шията с нож. Предполага се, че е починала от кръвозагуба. Тя е на 37 години. Според информация на NOVA мъжът убива брачната половинка си, откакто схваща, че тя му е изневерила. Тя е имала дългогодишна връзка с различен мъж. 

Людмил и Камелия са се оженили през 2005 година. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9 години. През последния месец няма информация в фамилията да е имало домашно принуждение. Преди години Людмил е имал престъпна регистрация за безчинство. 

Тялото на дамата беше открито на метри от шивашко ателие, в което работела. Скандалът сред дамата и мъжа обаче най-вероятно е почнал още до момента в който дамата е била на работа.

Веселин Костов подава сигнал на 112 за случая. „ Видях към този момент постфактом какво се е случило и се обадих на 112. След като видях, че идват колата за спешна помощ и полицията, видях дъщерята, която се приближаваше към тялото. Отидох, отместих я и я успокоих. Оставих я в ръцете на чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тя имаше доста слаби дихателни дейности и аз до момента в който говорех с 112, тялото беше в локва кръв по тил. Помня, че видях едно колело, само че кола не съм видял. /…/ Дамата беше доста прекрасен човек. Имаше много клиенти в града, освен в квартала. Мъжът го познавах незадълбочено, единствено се поздравявахме, когато се засечем ”, описа той в ефира на „ Здравей, България ”.

Разправата сред Людмил и Камелия са снимани от общински камери, ситуирани на улицата, на която се е намирало шивашкото ателие. „ Записите от камерите са предадени незабавно на полицията. Самият акт на убийството не се вижда на камерите, само че самата кавга сред мъжа и дамата са снимани ”, изясни заместник-кметът на Община Ботевград Деян Николов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР